Werkwijze

Wij hebben graag persoonlijk contact met u, aandacht en advies op maat vinden wij belangrijk. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen hun wensen. Dit zijn voor ons belangrijke elementen voor het verkrijgen en behouden van tevreden klanten.

Stap voor stap inventariseren wij wat uw wensen zijn. Wij vinden, samen met u, passende oplossingen voor al uw vragen op het gebied van uw bedrijfskleding. Onze kracht ligt in het feit dat wij een passende collectie kunnen samenstellen die bij uw onderneming past. Een modieuze uitstraling die niet trendgevoelig is. U verwacht immers dat de kleding meerdere jaren representatief blijft. Het kan zijn dat onze standaardmaten en -modellen niet aansluiten op uw wensen dan bestaat bij ons ook de mogelijkheid om bepaalde artikelen, zoals rokken, pantalons, gilets en blouses in ons eigen atelier te produceren. U kunt bij ons ook terecht voor kleine aantallen.

Nadat wij, in overleg met u, een pakket hebben samengesteld maken wij hier een offerte voor. Indien u zich hierin kunt vinden kunnen we starten.

Wij plannen een afspraak met u om de maten van alle medewerkers op te nemen. Dit kan op uw locatie gebeuren of in onze showroom. Indien bij een medewerker een aanpassing nodig is om de kleding beter te laten passen, dan verzorgen wij de verstelwerkzaamheden.

Uiteraard kunnen wij de kleding ook laten voorzien van uw bedrijfslogo, zodat deze perfect aansluit bij uw huisstijl.

Bij de aflevering van de kleding zorgen wij er voor alles per persoon verpakt is, zodat het heel eenvoudig uitgedeeld kan worden.

 

Copyright © 2018 Stahlie. Alle rechten voorbehouden. Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Stahlie Imagewear.